Post info


Comments 2


Author: f_24434

Assalamu'alaikum wbt kepada semua pembaca.. dimulakan dengan nama Allah yang maha pemurah lagi maha mengasihani.. Bersyukur di atas segala rezeki yang Allah kurniakan di atas muka bumi ini. Setinggi2 selawat ke atas junjungan besar Nabi Allah Muhammad Saw.

1 Muharram 1431
18 Disember 2009

Beberapa hari lagi kita akan menjejakkan kaki ke tahun yang baru. Sudah bersediakah anda menempuh tahun baru yang akan tiba?

*Soalan cepu cemas*

Sudahkah azam kalian yang lepas tertunai? Apakah azam baru kalian ye?

Erm.. soalan diatas sudah beberapa kali bermain di dalam fikiran sy. Sudahkah azam sy yang lepas tertunai? Azam baru pula? huhu. Jawapan untuk keduanya agak susah untuk sy lafazkan. Terlalu rumit kerana sy sendiri tidak boleh memberi jawapan "sudah!" dan juga sebaliknya "belum". Apa yang sy harapkan, moga azam sy ini terus diIstiqamahkan. Moga ia ditunaikan dan moga ia memberi manfaat untuk sy disana kelak. Jawapan "sudah" itu akan sy tunggu sehingga hari itu tiba. InsyaAllah. Wallahu'alam. Biarlah hanya Allah yg mengetahui =)

Semoga azam kalian yang lepas sudah ditunaikan dan muncul pula azam baru memenuhi kehidupan seharian anda. Jangan lupa baca doa Awal dan Akhir tahun ye. Wassalam.. ^_^

2 comments:


  1. SELAMAT TAHUN BARU..

    SEMOGA TAHUN INI LEBIH BAIK DR TAHUN SEBELUMNYA....

    CERIA2 SELALU YEK...=)..

  1. InsyaAllah.. syukran.. ^_^

Followers